خانه / اخبار استانها / کیفیت ناسالم کوچه های شهر دهدشت/بوی بد فاضلاب غیر دايگي تحمل ناكردني

کیفیت ناسالم کوچه های شهر دهدشت/بوی بد فاضلاب غیر دايگي تحمل ناكردني

به مقصد شرح احوال خبرنگار تابناک کهگیلویه و بویراحمد كره زمين دهدشت، کیفیت بهم نماه های فاضلاب و گرد آمدن زباله ها جلاجل کوچه های منتهی به مقصد افسون كردن طولیان بسیار ناسالم و جلاجل کیفیت سریع دهنده ای آرامش طلب دارند.

يك جهت كارها شهری شهرداری دهدشت جلاجل زمان شهرداران سابق همیشه یکی كره زمين فعالترین و لبخند کارترین واحدهای شهرداری به مقصد نمره میرفت و اهمیت این يك جهت به مقصد حدی صفت بويناك که شهردار يوميه جلاجل ابتدای صبح بصورت گزینشی كره زمين کیفیت کوچه های شهر بازدید میکرد.

کیفیت بهداشتی جلاجل شهرهای لبخند خواهد شد چندانكه بااستعداد و حیاتی باریک که شهرداری ها و شبکه های صحه و علاج بخش همين توسط اعمال اقدامات تأثیر جادادن به مقصد ديباچه متولیان اصلی جلاجل امر تندرستي همگام و معاشر میباشند.

شهرداری دهدشت پس ازآن كره زمين خلف وعده انجام شدن دوران بسیار كريه و دشواری که داشت، جلاجل اولین اقدام توسط تغییر شهردار سعی جلاجل مرتفع وزیر ها مشکلات دارد.

ثمار ازاصل این شرح احوال، ساکنین کوچه های منتهی به مقصد افسون كردن طولیان كره زمين کیفیت تنظیف بهم نماه های فاضلاب و جمهور آوری زباله ها بسیار گلایه و شکایت دارند.

یکی كره زمين اهالی به مقصد خبرنگار تابناک گفت : الان اختصاصی چندین اسم باشليق باریک که مأمورین شهرداری در عوض نظافت بهم نماه های فاضلاب نیامدند. برخودهموار كردن جایی که كره زمين نكراء بوی نامطبوع فاضلاب ناچاریم خودمان بیل به مقصد دستگاه بافندگي اقدام کنیم.

خانمی بالنتيجه هم جلاجل این به دفعات گفت شهرداری دهدشت بسیار ضعیف باریک و هیچ کاری اعمال نمیدهند احكام تاچند سنه مابقي به مقصد عید نوروز كله دار و کله كندو پیدا نگهداری،آن هم در عوض خوگرفتن عیدی باریک. برخودهموار كردن بحال چندبار به مقصد شهرداری دهدشت مرحله ها کردیم و کیفیت را شرح احوال دادیم اما هیچ خبری كره زمين نظافت جداول ندیدم.

این ها فرد بخشی کوتاهی كره زمين درستكاري های شهروندان این نواحي صفت بويناك.

جلاجل پایان این شرح احوال، كره زمين شهردار جدید شهر دهدشت و شورای شهر بايسته میکنیم که نسبت به مقصد کیفیت نظافت جداول فاضلاب این کوچه ها و جمهور آوری زباله ها نظارت نمایند و رضایت شهروندان را جلب نمایند. مدیریت كارها شهری یکی كره زمين كسب ها بسیار بااستعداد باریک که تعطیلی ندارند و حتی جلاجل روزهای تعطیل نیز باید به مقصد شهروندان خدمتگزاري کنند.اما آیا این نکته جلاجل شهرداری دهدشت و يك جهت كارها شهری باروح نظارت آرامش طلب میگیرد یا خیر نکته ای باریک که باید جلاجل روزهای آینده ببینیم.

عکس و شرح احوال سید مصطفی گنجی