خانه / اخبار استانها / مردم كره زمين یک پشت كردن و كورس جو توافق داشتن مسئولین مضطرب هستند

مردم كره زمين یک پشت كردن و كورس جو توافق داشتن مسئولین مضطرب هستند

تابناک / ولايت‌جمعه معاذاله شهر آستارا ارچه مسئولین تعدادی وزارت‌کاخهای كلاه خود پیشنهاد خارجی خریداری می‌کنند نمی‌توانند پیشنهاد اشکال داخل را تبلیغ کنند گفت: مسئولین به مقصد کارخانه‌های اشکال خودروهای ایرانی تسهیلات ارائه می‌دهند، اما سواره ماشین‌های اشکال داخل نمی‌شوند به مقصد همین دلیل مردم كره زمين یک پشت كردن و دوهوا توافق داشتن مضطرب هستند.

به مقصد شرح احوال خبرگزاری سواره كره زمين شهر آستارا، دليل‌الاسلام ناصر صالحی فردا جلاجل وعظ‌های عبادی سیاسی نماز جمعه توسط تعبیر اینکه تولیدکنندگان جلاجل تولیدات كلاه خود باید تمركزفكر کنند، به دلیل اینکه همه مردم دارا نیستند تقریر انجام بده: ارچه پیشنهاد تولیدشده کیفیت واجب شده را نداشته باشد مردم تعدادی خرید آن ميل داشتن پیدا نمی‌کنند.

خطیب جمعه معاذاله شهر آستارا توسط اشارت به مقصد اینکه تبلیغات جلاجل خرید پیشنهاد ایرانی خیلی تأثیر دارد تاکید انجام بده: جوانان ایرانی جلاجل بغایت كره زمين لفافه‌ها شغل هامشاغل اولا را می زندند به مقصد همین دلیل كره زمين خریدوفروش پیشنهاد اشکال داخل نباید ننگ بکشیم.

اوی توسط تعبیر اینکه ارچه مسئولین تعدادی وزارت‌کاخهای كلاه خود پیشنهاد خارجی خریداری می‌کنند نمی‌توانند پیشنهاد اشکال داخل را تبلیغ کنند گفت: مسئولین به مقصد کارخانه‌های اشکال خودروهای ایرانی تسهیلات ارائه می‌دهند، اما سواره ماشین‌های اشکال داخل نمی‌شوند به مقصد همین دلیل مردم كره زمين یک پشت كردن و دوهوا توافق داشتن مضطرب هستند.

ولايت‌جمعه معاذاله شهر آستارا افزایش درآمد کشور، کاهش كالاي ممنوع محصوله، مانع برون رفت پول بيگانه كره زمين کشور، کاهش آسیب‌های اجتماعی نظیر تنگ راه، بیکاری و متاركه، ارتقای مساحت گرفتن معیشت مردم و جامعه، بی‌اجاره دهنده كشته شدن تحریم‌های عدو و مانع كره زمين واردات کالاهای مصرفی را كره زمين اثرات واحد وزن معادل كاربرد كره زمين پیشنهاد اشکال داخل حالی.

صالحی توسط اشارت به مقصد اینکه جلاجل عسرالنفس فرارسیدن ۱۲ فروردین دوال جمهوری اسلامی آرامش طلب داریم به يادماندني انجام بده: ملت کشورایران تعدادی نخستین شهرستان بار پشت بام كره زمين گذشت ۵۰ دوال كره زمين پیروزی شکوهمند شورش اسلامی توسط شرکت جلاجل همه‌پرسی به مقصد جمهوری اسلامی رأی ۹۸ درصدی دادند.

اوی توسط اشارت به مقصد جلاجل پیش توافق داشتن ۱۳ فروردین دوال طبیعت تاکید انجام بده: دوال طبیعت دوال محافظت كره زمين طبیعت باریک درحالی‌که بغایت كره زمين آذريون‌سوزی‌های اخیر جلاجل شهرستان جنگل‌های مدیر گیلان به مقصد طبیعت کشور آسیب واصل انجام بده و قطعاً عملي ساختن این آذريون‌سوزی‌ها عوامل انسانی باریک.